Spelare henner1 postat ett inlägg den 03/02 07:09 på MadWin Forum: anslutningen är inte helt säker . Svara honom på MadWin och MadWin ut med andra spelare

Upptäck Eldorado
Eldorado Booty Game
Tjäna i Xiaomi Redmi A1+ smartphone
upptäcka
Upptäck fotbollsduell
Football Duel
upptäcka
Upptäck Catch A Prize Jackpot
Loot Game Catch A Prize Jackpot
Tjäna i Ghb Babymonitor
upptäcka
Scratch Ticket Tutti Frutti
Antal återstående biljetter:7933 / 9600
Tjäna kr 7 400
upptäcka
Upptäck de gamla texterna
Forntida texter
Gå på äventyr med Julien Riddle och leta efter det längsta ordet!
upptäcka

ämne:  anslutningen är inte helt säker
henner1
03/02/2021 07:09:32

Hallå,

Detta är meddelandet som visas varje gång jag öppnar MadWin (inte på ZooValley eller wonders):


Din anslutning är inte helt säker
Den här webbplatsens föråldrade säkerhetskonfiguration kan avslöja din information, såsom lösenord, meddelanden eller Spelkredit , när den överförs till den.
NET::ERR_SSL_OBSOLETE_VERSION
Anslutningen som användes för att ladda den här webbplatsen gjorde det med TLS 1.0 eller TLS 1.1, som är föråldrade och kommer att inaktiveras i framtiden. När dessa protokoll har inaktiverats kommer användare inte längre att tillåtas att ladda denna webbplats. Servern måste aktivera TLS 1.2 eller senare.

Fortsätt till fr. MadWin (farligt)

Jag vågar inte längre validera.
Har du det här meddelandet?
Varför detta meddelande?
Är det farligt?
Tack alla för era svar.


henner1
15/03/2021 18:31:21

Info för jackie332:

För att gå till Bugs måste du gå till hjälp och faq, sedan i den grå bannern högst upp finns: FAQ - Prenumerationer - Bidrag - Lägg upp en artikel - Spåra dina artiklar - Nyheter Tidslinje - Begäran om funktioner - Rapportera en bugg - Forum - Kundtjänst - Juridiskt meddelande.

Klicka på rapportera ett fel.

Jag hoppas att denna information kommer att vara användbar för dig🙋

jackie332
12/03/2021 19:02:25

Det är här Bugs och hur vi går till väga, för jag har några på MASTERMOT!!!

webmaster
1629 
12/03/2021 16:28:19

Henner, kan du lägga upp denna begäran i Bugs så rapporterar jag informationen live:

HENNER
25 
08/03/2021 17:48:34

Hallå,
Jag tvivlar inte på att dina webbplatser är säkra. Jag har varit registrerad i mer än 10 år så jag har förtroende. Problemet är att sedan borttagningen av Flash förstår mitt antivirus inte längre säkerheten på dina webbplatser och du vet varför. Om du fortfarande har "spår" av Flash (jag uttrycker mig som jag kan) känner den inte igen dig som en säker sida. För tillfället visar stapeln överst på din adress i rött ett Game Point Unsecured på MadWin permanent och intermittent på Wonderz därför omöjligt att klicka på hänglåset eftersom i Osecured finns det inget hänglås. Problemet är att jag hittar detta problem på varje sida som jag öppnar på dessa 2 sajter och jag måste därför acceptera "risken" på varje sida... och förlora spelet som spelas. Jag spelar inte längre på MadWin men på Wonderz är det punktligt så jag förlorar några matcher som du kan se på min historia, men jag har fortfarande nöjet att spela några matcher. Jag förstår de svårigheter du har med att uppdatera alla spel efter att du tagit bort Flash, men tills Flash tas bort från dina webbplatser kommer vi alltid att ha dessa problem med antivirus. Jag skulle faktiskt kunna inaktivera mitt antivirus medan jag spelar på dina sajter men jag tar risken att andra sajter hackar mig. Förstår du min ståndpunkt?
Webmaster som du vet 90% av spelarna har inga datorkunskaper vi älskar dina sajter, dina spel, svara oss på dessa problem, ge oss råd för att komma åt sajter som sägs vara oskyddade av vårt antivirus. Jag litar på din professionalism.
Tack så mycket för dina råd förutom att säga åt oss att inaktivera antiviruset.

webmaster
1629 
08/03/2021 13:04:22

Hej henner1, Alla våra sajter är säkra men vissa webbläsare kommer alltid att visa dig detta röda hänglås eftersom de upptäcker att vi fortfarande använder Flash på vissa spel. Om du hade några tvivel om att våra sajter inte är säkra, klicka på hänglåset så ser du att vårt säkerhetscertifikat är uppdaterat Le web'

henner1
06/03/2021 17:49:43

Jag klagar inte, jag vill bara ha information.
Tack rudy015 för ditt svar. Men det är inte lösningen. Om det här meddelandet visas finns det ett problem, även ett mindre. Jag använder faktiskt inte onlinebetalning på den här sidan så liten risk men jag skulle helt enkelt vilja att en webbmaster svarar mig och berättar varför:
MadWin har det här meddelandet sedan borttagningen av Flash: (Inte säker) i rött i adressfältet medan den här sidan tidigare var säker
Varför nu också Wonderz stöter på detta problem punktligt runt 8 på morgonen och ibland på eftermiddagen (för tillfället) under några dagar.
Varför Zoovaley alltid är säkert (litet hänglås).
Parametrarna är inte desamma på de tre platserna.
Jag har faktiskt ett Ccleaner Pro-skydd på min PC som blockerar vid minsta säkerhetsproblem. Det är för att säkra min dator som jag betalar för denna skyddstjänst. Det är olyckligt att webbansvariga inte vill ge information om detta problem och radera mina inlägg. Att ta bort meddelanden är inte lösningen. Jag är varken aggressiv eller vulgär. Det kan bara vara programuppdateringar som tar tid efter att du tagit bort Flash, men låt dem säga det. Jag kan inte vara den enda som har det här problemet?
Tack


rudy015
25 
01/03/2021 23:53:59

du måste anpassa parametrarna som stöds av din brownser och dina problem kommer att vara över
rudy



DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade