Spelare fpothier postat ett inlägg den 11/11 18:03 på MadWin Forum: gratis Catch A Prize . Svara honom på MadWin och MadWin ut med andra spelare

Good Adventure Scratch Ticket
Antal återstående biljetter:5000 / 5000
Tjäna kr 73 900
upptäcka
Upptäck Brikz Attack
Brikz Attack
Brikz, Goowiz sverjade fiender, är tillbaka i detta arkadspel där du måste vara skicklig!
upptäcka
Upptäck Catch A Prize Jackpot
Loot Game Catch A Prize Jackpot
Tjäna i 10-tums C Idea Android 12-surfplatta
upptäcka
Upptäck Brikz Attack
Brikz Attack
Brikz, Goowiz sverjade fiender, är tillbaka i detta arkadspel där du måste vara skicklig!
upptäcka
Upptäck Battle
Battle Booty Game
Tjäna 30000 poäng
upptäcka

ämne:  gratis Catch A Prize
fpothier
11/11/2011 18:03:59

God kväll

I flera dagar har det varit omöjligt att hitta Catch A Prize : är det en skattjakt? 🤔

Det skulle vara lättare att lägga den åt sidan med loot Catch A Prize .

God kväll 🙋

Fredrik

careaboutbi
05/01/2012 19:22:55

Det är sant att dessa popup-meddelanden är irriterande.. det finns inte ett enkelt litet x i hörnet som gör att de kan stängas.. du måste absolut följa länken så att fönstret stängs... men som du säg att jag inte kunde stänga den heller och jag var tvungen att ge upp mitt spel!!!

fpothier
04/01/2012 00:13:11

God kväll och gott år!!
Jag lyckas hitta den kostnadsfria Catch A Prize genom att klicka på bannern som dyker upp och där den är markerad: inte att missa och nedan: trending. När du klickar på den sista siffran (det finns 5 för tillfället på CadoVillage ) kommer du över Catch A Prize . Det är samma sak på de andra sajterna: MadWin och QuoVerbis . Men det är sant att det var jobbigt i början.
Just nu är det popup-fönster som öppnas när jag loggar in och jag kan inte stänga eftersom meddelandet inte registreras så jag har inget att gå på och jag har inte tillgång till sidan.
Ibland fungerar det, så jag misströstar inte.
Bra spel...

careaboutbi
03/01/2012 22:14:42

Jag vet hur man klickar på fliken ''Gratis spel'' och uppenbarligen kan jag läsa, skriva och titta med mina två ögon! Det GRATIS Catch A Prize -spelet finns inte där, det är inte för brist på letande!

Å andra sidan igår lyckades jag spela det för i ''Trender'' som visas hade en spelare vunnit något där så jag kunde klicka på det och lyckas spela det men om jag vill gå tillbaka dit har ingen möjlighet. Jag sparade till och med spellänken till mina bokmärken och när jag försöker öppna den tar den mig till fliken Gratis spel.

Hur som helst tack för att du försökte men jag ska släppa taget 😉

webmaster
1629 
03/01/2012 18:21:46

Hallå

det är ingen skillnad mellan Quebec och något annat land, vår sida är exakt densamma oavsett var du besöker den. Klicka på fliken "Gratis spel" så kommer du att se den dyka upp bland de andra spelen.

Webben'

careaboutbi
03/01/2012 03:53:40

Nej nej !! Det är fortfarande inte löst! Spelet visas inte på något sätt på webbplatsen och jag tror STARKT att det beror på att jag är på webbplatsen för Quebec-versionen! Annars ingen möjlig förklaring!! Synd för kundtjänsten i alla fall det kommer fortfarande att vara omöjligt för mig att spela det.. Jag tror inte de kommer ändra reglerna för mig :)

Tack ändå ^^

webmaster
1629 
02/01/2012 10:17:39

Hej careaboutbi 🙋,

Är ditt problem löst? Lyckades du hitta de gratis Cache-A-Lots? För att hitta det klickar du bara på fliken "gratis spel".

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta kundtjänst.

Bra spel!

Webben'

careaboutbi
27/12/2011 03:36:36

Varför kan jag inte komma åt Free Catch A Prize ?? Jag kan inte hitta den NÅGONstans! Jag sökte i varje hörn av sajten, följde alla länkar till människor men det gjorde jag inte! Är det för att jag är på MadWin Quebec? Eftersom jag inte har tillgång till vare sig Tic Tac-showcasen eller Tombolas.. i själva verket är det inte så att jag inte har tillgång till dem men jag har dem inte. Hur som helst förbjuder reglerna människor från Quebec eller Belgien från att ta emot gåvor från lotterier eller utställningar eftersom det ska vara ''olagligt'' så det är normalt, jag tror att vi inte kan hitta dem.

Men Free Catch A Prize är gratis så varför kan jag inte gå dit eller ens hitta den på sajten?!?!?!

aude91
27 
15/11/2011 10:41:33

Du hittar den gratis kaskeloten med gratisspel här:
https://www. MadWin .com/games/free-flash-games/free-flash-games.asp



DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade