Spelare webmaster postat ett inlägg den 02/11 16:56 på MadWin Forum: Ny CASH CUBE: Minst en vinnare varje timme! . Svara honom på MadWin och MadWin ut med andra spelare

Pirates Scratch Ticket
Antal återstående biljetter:1426 / 1500
Tjäna kr 110 900
upptäcka
Biljett till Gratter Monaco
Antal återstående biljetter:3400 / 3400
Tjäna kr 14 800
upptäcka
Biljett till Gratter Monaco
Antal återstående biljetter:3400 / 3400
Tjäna kr 14 800
upptäcka
Upptäck Eldorado
Eldorado Booty Game
Tjäna i Doogee S51 smartphone
upptäcka
Upptäck Catch A Prize Jackpot
Loot Game Catch A Prize Jackpot
Tjäna
upptäcka

ämne:  Ny CASH CUBE: Minst en vinnare varje timme!
webmaster
1629 
02/11/2010 16:56:21

Hej 🙋

En annan nyhet på Cash Cube!
Från och med nu kommer minst en Cash, Cash Max eller Bonus Labyrinth att vinna varje timme på Wheel!
En mätare visar alltid den maximala tiden kvar för nästa vinnare!

Denna räknare (som veteranerna vet väl!) Tar platsen för det progressiva kontrollet som föreslogs på hjulet.
Förresten, eftersom den ifrågavarande kontrollen inte hade vunnits ännu, kommer vi att omfördela den i form av Cash Cube-chips till de som deltog i spelet. Du kommer att hållas informerad via kundtjänsten.

Bra spel!
Webben "

Datum för meddelandet 02/11/2010 16:58:01

cricri04
329 
10/11/2010 14:00:17

Utan något mod och jag blev inte förolämpad när som helst, jag ville bara säga att jag tyckte att du var väldigt nyfiken och inte rättvis mot alla spelare!

För att "berätta för mitt liv" borde jag ha lagt till "på MadWin !" 😉 Även om jag har mycket roligt att leka, kan mitt liv inte summeras, tack och lov, inte det !!!!!

lapinkausangvert
246 
10/11/2010 11:50:55

God kväll,

en snabb fråga om cashcube:
Jag köpte krediter och fick meddelandet att jag skulle kunna få tillgång till det här spelet, men när jag klickar på en av rutorna har jag meddelandet "du kan inte klicka i kontantkuben.
Varför kan jag inte klicka, vad ska jag göra?

Tack för dina svar.

lilido



🙋


Innan du klickar på kontantkuben måste du börja med att vrida hjulet. Om du gör pengar, max kontant eller labyrint, får du möjlighet att komma åt din labyrint (eller välja 10 eller 20 euro för kontanter) och rulla tärningen. När du anländer på lådan 63, har du vunnit, hittills, 150 euro eller ett klick i kontantkuben.

Lycka till dig och bra spel.

🙋

lapinkausangvert
246 
10/11/2010 11:45:39

Jag tänker fortfarande inte berätta om mitt liv på forumet! Låt oss sluta med det subjektiva och stanna kvar i de konstruktiva kommentarerna!!!!
Jag tycker också att du är lite för fokuserad på mig. Du föll på mig för ett stackars olyckligt tärningskast som inte genomfördes, men å andra sidan, elianeblon som vinner 6 gåvor på labyrinten på 5 minuter under samma spel med kontantkub, det fick dig inte att prata!!!

Jag skulle bara säga en sak för mig själv och som jag tror borde vara sant för alla: ingenting borde vara viktigare än nöjet att spela... när man spelar!



Hej Cricri,

Tydligen, genom mitt meddelande, sårade jag dig och jag ber om ursäkt.😔


Jag bad dig dock inte berätta din livshistoria på något sätt (såvida inte ditt liv bara handlar om MadWin och Cashcube, och i så fall är det ditt val som jag respekterar helt).

Nöjet att spela måste förbli nöjet att spela, men det hindrar oss inte från att försöka förstå de andra spelarna. Och vet också att det inte är för att du inte ser smeknamnen på vissa spelare i spelens historia som de inte spelar. Jag påminner dig (även om du redan vet det) att endast smeknamnen på vinnarna av en cash, cash max eller labyrint visas. 😂😂😂

Här här. 😎

Kom igen cricri, som 2loup1 säger, utan hårda känslor. 🌹🌹🌹

lilido77
09/11/2010 23:13:46

God kväll,

en snabb fråga om cashcube:
Jag köpte krediter och fick meddelandet att jag skulle kunna få tillgång till det här spelet, men när jag klickar på en av rutorna har jag meddelandet "du kan inte klicka i kontantkuben.
Varför kan jag inte klicka, vad ska jag göra?

Tack för dina svar.

lilido

calop06
611 
09/11/2010 22:12:13

God kväll claudie 🌹

Kanske har hans köpkraft gått ner 😀😀

Jag fortsätter och undertecknar att jag är emot denna pålägg att ge oss marker när du köper krediter på spelet om tre månader 😈

Gratis att spela dem som kredit på ett annat spel 👏👏👏👏

Ha en god kväll 🎤


Datum för meddelandet 09/11/2010 22:13:29


pop50
492 
09/11/2010 18:26:10

🤕Hercule är tillbaka .... Jag tycker att det är dags, nästa part kan vara en duell mellan eliane, cricri och de berömda herculesna!

calop06
611 
09/11/2010 15:17:50

Hej cricri 🙋

Du är den enda stora aktören som ingriper på forumet, därför är du för mig den enda som kan ge oss förklaringar, information mm ... Jag förnimmar dig mitt tack 😎

Faktum är att jag fann det för elianeblon men jag hittade inget meddelande från honom här och jag tycker det är synd. Han eller hon som alla spelare var tvungen att möta problem och det skulle vara bra för MadWin för att kunna läsa kritiken, hans berömmar osv ...

Avslutningsvis lämnar jag er nästa vinst, för jag går tillbaka i spelet med gås 😈 istället för att gå framåt

Utan hårda känslor 😎

God eftermiddag alla 🎤





cricri04
329 
09/11/2010 11:19:42

Jag tänker inte berätta mitt liv på forumet !!! Låt oss stoppa den subjektiva och stanna i konstruktiva kommentarer !!!!
Jag tycker att du är lite för fokuserad på mig. Du föll på mig för en fattig olycklig lanserad från inte gjort, men å andra sidan, elianeblon som vinner 6 gåvor på labyrinten i 5 minuter under samma kontanter kub, det gjorde dig inte prata !! !

Jag skulle bara säga en sak till mig själv och som jag tror borde vara sant för alla: ingenting bör vara viktigare än nöjet att spela ... när man spelar!

lapinkausangvert
246 
09/11/2010 08:43:43

Hej hej

Jag njuter av drömmen (ingen fria spinn, kanske en uppdatering ännu inte gjord ???) för att svara på Cricri.

Jag håller med dig, det är inte trevligt att de återstående tärningarna kastas förlorad när du når box 63. Det uppmuntrar inte att spela om sedan du startar allt. Medan nästa match skulle starta omedelbart (tack vare dina återstående tärningsrullar) gör det att du vill fortsätta och gå tillbaka på presentkartongerna och 63. Jag förstår inte att förändringen inte är gjord. Web ", om du kan svara oss tack. 🙁y)


Cricri, jag ställer mig en fråga: vad är ditt intresse för att fortsätta spela om du har vunnit nästan alla priser?
Jag frågar dig det här för att jag, iPad, gjorde mig dröm men jag trodde aldrig att vinna det (förutom om jag vann det är det delvis tack för dig för att du hade vunnit nästan alla priser som stanna, tack så mycket) Sedan jag vann det saknar inget annat i listan över presenter mig (jag vann också plancha och usb-nyckeln, jag talar inte böcker och dvd .....) Så jag har inte mer speciellt vill spela. Det enda jag vill, som alla andra, är att avsluta labyrinten. Ah, det finns datorn men jag har redan en dator, en netbook och iPad så är det bra.

Jag tror att drömmen inte kommer att ändra sin presentlista före slutet av matchen, det är synd (jag talar för små gåvor, jag skulle ha velat en maskintang som i baraka) 😔

Så, om du kan tillfredsställa min nyfikenhet, skulle det vara coolt. Hade du kanske tält 3000 euro ???

Det är rätt, jag ser inte så långt för mig. Jag kan inte vänta med att läsa ditt svar, om du håller med om att svara mig självklart. Dessutom, Fred, om du vill uttrycka dig själv, blir det med nöje. Jag skulle gärna lägga till Elianeblon men ........ Du måste ha trott att jag är vågad men det är bara för att förstå dina reaktioner och dina sätt att spela. Det hjälper mig att "växa upp" och se att det inte bara är ett sätt att spela eller ha kul.
Naturligtvis är 2loup1, claudie, nefertiti, lalili, diskussionen öppen

Cricri tack för din gest 🌹, jag kommer posta på ämnet "eden" annars 2loup1 kommer att ifrågasätta mig

🙋



DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade