Spelare webmaster postat ett inlägg den 19/02 11:46 på MadWin Forum: NYTT: Mästarna i spelet! . Svara honom på MadWin och MadWin ut med andra spelare - sida 3

Upptäck Catch A Prize Jackpot
Loot Game Catch A Prize Jackpot
Tjäna fr Divoom Ditoo-högtalare med LED-skärm
upptäcka
Upptäck de gamla texterna
Forntida texter
Gå på äventyr med Julien Riddle och leta efter det längsta ordet!
upptäcka
Upptäck Pharaoh
Pharaoh Booty Game
Tjäna ett Acer Aspire 5 A514-55-39C3 14" Fhd Ips SSD-kort
upptäcka
Upptäck Tasty Junkfood
Läcker skräpmat
upptäcka
Scoop Ticket
Antal återstående biljetter:703 / 1300
Tjäna kr 110 900
upptäcka

ämne:  NYTT: Mästarna i spelet!
pop50
492 
27/02/2011 02:16:19

Huvudsidan lyder: "Slutför många utmaningar på Game Masters "

1. Snurra på hjulet
2. Klicka på en inlösbar kombination
3. Klicka om möjligt i kuben...

3 utmaningar är verkligen inte mycket!
Mitt kreditkort blir inte varmt!

Jag lämnar min plats till den som vill ha den...

marina01
98 
25/02/2011 15:14:17

Hej alla,

Jag bekräftar att det skulle vara mycket trevligare att ha Spelpoäng när vi tvingas tömma vårt elementära (som Cash Planet ).

då tycker jag att alla är lite stressade just nu.....Jag förstår att det finns folk som skulle vilja vinna mer och andra som skulle vilja spela mer.

jag personligen känner inte till någon sida där jag kan vinna stort och väldigt enkelt ..... eller ge mig adressen snabbt.
för min del tycker jag att det är en sida för avkoppling och nöje, efter att alla är fria att spendera mer eller mindre för att prova på en jackpott.

Självklart finns det folk som kommer att kunna spela mer än andra, men det har alltid varit så här och det kommer alltid att förbli så tyvärr.

var zen och ha kul.......

god helg till alla

raphi62200
392 
25/02/2011 12:28:39

Åter-🙋 Fred!

För att svara på din fråga:

Jfr: flera gånger läste jag, "Jag spelar bara (månadens spel) GRATIS rundorna nu." Vilka gratissnurr i månadens spel? Var hittar man dem? Jag tror att vi inte alla är lika...


För att delta i månadens berömda spel behöver du tokens som du får:
- Antingen genom att köpa Spelkrediter : spelen som erbjuds (t.ex. för 6 köpta Spelkrediter erbjuds du 6 spel i månadens spel) är de gratisspel som vissa spelare pratar om och som alla har automatiskt (inga privilegier på den sidan! ) .
- Antingen genom att lösa in Spelkrediter eller Spelpoäng vi har

Jag utnyttjar bara de polletter som erbjuds ("gratis men inte så mycket" delar) så ledsen för att jag inte deltog i debatten om Les Maîtres du jeu eller inte svarade på de olika frågorna (vilket jag skulle ha gjort med glädje i tid). Jag dras inte till det här spelet. Att snurra på hjulet har irriterat mig lite sedan Baraka; Jag bytte några Spelkrediter för att säga för att försöka men inget mer.

God dag och lycka till! 🍸

Datum för meddelandet 25/02/2011 12:41:37


jpm50
552 
25/02/2011 11:59:53

Det är säkert att vi ser på en del samma namn för kontanterna, ingången till templet. MadWin kunde begränsa till endast 1 kontanter per spelare och spel som han gjorde i ett spel föregående månad. Jag minns inte hans namn.

webmaster
1629 
25/02/2011 09:20:57

Hej 🙋

Jag tar tillfället i akt att bekräfta för pop och lulu att jag också har läst dina meddelanden! Jag har inte så mycket att svara på, förutom att vi läser dem noga! Alla är självklart fria att ha sin egen åsikt!

Bra spel!
Webben'

webmaster
1629 
25/02/2011 09:15:47

Tack till spelarna som återigen svarat ej närvarande! Undviker du mig som pesten eller???? (dessa är de 3 ipaderna, eller hur?, ja när du har spenderat flera tusen euro kan du kritisera mig, ÖVER) Denna begäran var dock BRA FÖR ALLA. Stanna som du är, alla för antingen, och tips av MP från "lilla utskottet"??? Jag förstår mig själv... Är det inte webben.


Fred,

Den här typen av kommentarer gör mig mållös men jag svarar ändå såklart! 😂

Du är en av de sällsynta medlemmarna som inte modereras på forumet, hur kan du insinuera att du blir censurerad när dina meddelanden publiceras automatiskt? Du gjorde helt enkelt några meddelanden med ditt CadoVillage konto som modereras, inte av vår vilja, utan för att du inte brukar använda det, så vi tänkte inte "avblockera" det... Du borde inte ha rapporterat det eftersom du meddelanden publicerade via MadWin publiceras fortfarande...

Historien om hövdingarna, jag förstår inte riktigt vad det handlar om men oavsett så är den falsk, för en gångs skull oacceptabel. Jag upprepar en sak, som du redan vet: du får inte blanda ihop yttrandefriheten (det har du här) med förtal eller förtal. Den som bryter mot detta straffas omedelbart.

För övrigt: ja självklart läser vi dina förslag och vi tackar dig så innerligt för att du ger oss din åsikt, det hjälper oss permanent. Så oroa dig inte, vi läser din idé och om jag inte svarade på den så är det förmodligen för att jag är väldigt upptagen och jag glömmer säkert att svara ibland, vilket jag kanske måste göra, inte om bara för att bekräfta det Jag har läst dig rätt. Jag är ganska redo att be om ursäkt, men du måste ändå tilltala mig utan att attackera mig!

Slutligen är gratisrundorna de som erbjuds med dina köp av Spelkrediter , helt enkelt. Jag förnekar tydligt all aning om att det skulle finnas privilegierade människor! Och återigen, hur kan en spelare som du tro på sådana saker...

Kom igen Fred, jag hoppas att denna irritation var tillfällig, låt oss prata tyst, men återigen akta oss för den här typen av meddelande STP, jag påminner dig än en gång om att du bara är ett fåtal spelare som inte ska modereras, du är en riktig privilegierad.. .

Bra spel!
Webben'

lulu200995
66 
25/02/2011 08:07:18

Hallå,
Håller helt med dig Fred!!
Jag har inte spelat mästaren än och jag vet inte om jag skulle använda mitt kreditkort så att det fortfarande och alltid är samma namn som visas i listan över vinnare
trött på att betala för stora spelare
och jag tror att jag inte är en liten spelare!! (nåja om i vinst vann)

pop50
492 
25/02/2011 01:18:10

Låt mig ansluta mig till Fred på den Game Point där lika möjligheter inte respekteras. Du måste spela många hjulvarv samtidigt för att hoppas kunna landa på de vinnande rutorna. På kontantkub spelade jag 350 euro i marker under den korta återkomsten av disken för att vinna INGENTING. Kundtjänst gav mig 100 tokens, dvs 33 snurr! Vilken kakel! Så om vi har ett fullt bankkonto vinner vi mycket.... Om vi är blygsamma har vi nästan inga chanser.... Och på Game Masters var det meningen att vi skulle vinna + lätt, inte ens Spelpoäng för väl. -stocked elementiers inte giltig .... Tiden då lyckan inte berodde på dess investering eller sannolikhetsfaktorn inte kunde motverkas med de stora spelarna ... På masters spelade jag 80 euro marker på 5 minuter, jag lät dig tänk om vi kombinerar alla spelare som vänder på hjulet i vinden.
Om du tog bort hjulet skulle alla ha klick i rutnätet skulle ha chansen att hitta rätt föremål och rätt priser, de stora spelarna kan vara flera klick före de blygsamma, men de blygsamma kan hitta rätt element innan storspelare, bara tur spelar, bara antalet försök ändras. Mitt kreditkort värms fortfarande upp men mycket mindre och om det fortsätter kommer jag att lämna min plats till de stora spelarna.

Fred, jag stöttar dig, som jag kan på avstånd! Och hoppas att vi kommer att få saker att hända på denna fyra månader långa operation och de följande!

webmaster
1629 
24/02/2011 22:09:19

Hej alla! 🙋🙋
Hej Fred76150! Ja Jag läste din förfrågan och skickade men det här förslaget är inte möjligt 🙁 (

Tyvärr ...

Bra spel alla!

Webben "
🌹🌹

calop06
611 
22/02/2011 22:51:09

Hej min ti kanin, raphi, fred 🙋

Jag förväntade mig att komma tillbaka smidigt, det saknas 😎

Du behöver lite tålamod att läsa mig här, för för tillfället ser jag spelet THREE månader eftersom det verkar väldigt komplext! Dessutom har jag inte förmögenhet Mubarak att berika Mad 😀😀

God kväll och 🍸🍸 i måtta 🌹🌹



DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade